Hemreda.nu
Är det något du funderar på?

Här svarar vi på dina frågor!

Det kan vara nervöst att anlita någon för att få hjälp hemma, vi vet, men här kommer svar på några vanliga frågor så att du kan känna dig lugn.

Har du ytterligare frågor så går det självklart jättebra att kontakta oss så svarar vi så fort vi kan!

Hur lång tid tar ett uppdrag?

Varje uppdrag är unikt och tar således olika lång tid, men under vår konsultation så gör vi en uppskattning av hur lång tid ditt uppdrag kan ta och skapar en offert utifrån det. I vårt galleri kan ni se tidigare projekt och tidsåtgången som vi hade vid de tillfällena. 

Vad innebär RUT-avdrag?

Du som kund använder rutavdraget genom att vi gör ett avdrag på arbetskostnaden på din faktura. När du sedan har betalat fakturan begär vi en utbetalning från Skatteverket. Det är dock upp till dig som kund att kolla att du har rätt till Rut-avdrag, mer om det kan du läsa här: Villkor för att få rutavdrag | Skatteverket

Vad händer om jag inte vill slänga saker?

Om man som kund känner att man inte vill göra sig av med något vid en organisering så är det  utifrån de förutsättningarna vi jobbar. Men med det sagt så brukar man ganska snart inse att en del saker inte längre behövs eller pryder sin plats utan redan fyllt sin funktion och kan lämna hemmet tillsammans med oss, men vi slänger inget om du inte vill.

Hur går betalningen till?

I dagsläget så är det betalning via faktura som gäller med betalningsvillkor på 20 dagar. Om man av någon anledning skulle vilja dela upp sin faktura och delbetala så kan vi säkerligen lösa det, men kolla med oss först så blir det smidigast för alla!

När kan ni komma?

Vi jobbar både veckodagar och helger och försöker anpassar oss efter när ni kan. Men helst ser vi att man försöker lägga våra besök på vardagarna mellan 9-17 om det är möjligt, men vi är som sagt anpassningsbara och öppna för förslag.

Vad gör ni vid konsultationen?

Under en konsultation så tittar vi på det utrymme, område som  ni vill ha hjälp med att organisera/rensa, vi går igenom mål och förväntningar som ni har inför  projektet och vi lär känna varandra så att ni kan känna er trygga med att anlita oss. Alla frågor som dyker upp försöker vi svara på under konsultationen och så gör vi en plan för hur vi ska hjälpa er få ordning & reda!

Hur gör jag om jag vill avboka?

Ibland kommer livet emellan och man behöver ändra sina planer på grund av sjukdom eller annat, i dessa fall så ring oss så fort som möjligt så försöker vi lösa det. Dock ska avbokning ske senast 24-timmar innan avtalad tid, annars riskerar man att bli debiterad för uppdraget ändå. Läs mer under våra allmänna villkor

Hur gör ni om jag inte blir nöjd?

Vårt mål är självklart alltid att du som kund ska bli nöjd, därför är det viktigt att vi redan före arbetets start är införstådda med vilka förväntningar som finns och vad som är realistiskt att vi kan hjälpa till med. Skulle det vara så att du som kund i slutändan ändå inte är nöjd så pratar vi om det och försöker komma fram till en lösning. Utan nöjda kunder är vi ingenting!

VAD GÖR EN PROFFESIONELL ORGANISATÖR?

Vi hjälper dig från kaos till harmoni - med yttre ordning skapar vi inre lugn

En ordningskonsult (eller ordningsexpertorganiseringskonsultprofessionell organisatörpersonlig organisatör eller professionell hemorganisatör) är en konsult som kan hjälpa dig städa, rensa och organisera. Titeln i sig kommer från det engelska professional organizer, ett yrke som sprider sig internationellt och idag är väldigt populärt i exempelvis USA.

När du anlitar en ordningskonsult får du någon som tar sig tid att lära känna dig, förstår dina behov och ger dig värdefulla råd för att nå dina mål - helt utan att döma dig och under tystnadsplikt. De hjälper dig att praktiskt eller virtuellt bryta ned överväldigande arbetsuppgifter när du ska rensa och organisera ditt hem eller din arbetsmiljö, hjälper dig med tidsplanering och prioritering, och sätter system på plats för att hjälpa dig att bli mer produktiv och eliminera distraktioner.

Det som är bra låter vi vara som det är och fokuserar istället på det som är mindre bra för att göra det bättre

Exempel på vad vi kan hjälpa till med:

  • Storstädning och organisering av ditt hem (kök, skafferi, garderober, vardagsrum, sovrum, lekrum, hemmakontor, tvättstugor, garage, källare, förråd)

  • Organisering och anpassning av bohag för flytt till en mindre bostad

  • Flyttservice i form av storstädning, rensning och organisering, packning av saker och uppackning i den nya bostaden

  • Coachning i tidshantering, organisering och produktivitet (yrkesliv eller personligt liv)

  • Organisering för äldre (datorassistans, betalning av fakturor, recept, försäkringsformulär och organisering av skattedokument)

Vill du boka din kostnadsfria konsultation redan idag?

Ja tack!