Hemreda.nu

0735-046020

LÄR KÄNNA OSS

Det är vi som är Hemreda

Att hjälpa andra har alltid varit en drivkraft i mitt liv likaså att skapa ordning och reda. När jag då insåg att jag genom att kombinera de två sakerna skulle kunna få andra att må bra, få mer tid över, känna harmoni hemma och få mer kontroll så bestämde jag mig i år för att starta eget som ordningskonsult och ville självklart ha med mig Madeleine på resan. 

Madeleine och jag lärde känna varandra redan på gymnasiet och är än idag, 20 år senare, bästa vänner. Tidigare arbetade vi tillsammans på  hotell och vet att vi är ett bra team, jag med mitt ordningssinne och Madeleine med sitt öga för detaljer, här nedan kan du läsa mer om oss!

Sara Werlemo

Jag har under åren hunnit med lite allt möjligt, men främst jobbat inom hälso- och servicebranschen då jag tycker det är fantastiskt roligt med det personliga mötet och att hjälpa människor. Vägen har gått från hemtjänsten till massör och coach vidare till hotellbranschen och nu till hemorganisation.

Min tid inom hotellbranschen ledde till ett jobb som hotellchef vilket i sin tur så småningom ledde mig vidare till ett jobb som driftansvarig på Haupt Lakrits, där mitt ordningssinne verkligen behövdes.  Mitt allra första jobb var dock på Göteborgs Stadsarkiv där jag som 15-åring sorterade papper och skapade arkiv och lärde mig vikten av noggrannhet. Vid sidan av Hemreda så hittar ni mig även som säljare på Clas Ohlson där jag älskar att fronta, skylta, ge service och hjälpa kunderna att hitta rätt! 

Madeleine Zähle 

Till vardags arbetar jag som servicevärd på ett hotell i centrala Göteborg vilket innebär att jag dels jobbar i frukosten, konferensen samt inom housekeeping. Jag har en lång bakgrund inom hotell och restaurang  och har jobbat bland annat på Ikea, Rica och Scandic och vet att ordning och reda är A och O. Har man dessutom tre barn som mig så är organisation livsnödvändigt och smarta förvaringslösningar en räddande ängel. På fritiden är jag gärna i stallet med mina två döttrar då vi alla är hästtjejer. Jag har under åren sen mina barn kom spenderat mycket tid på olika köp- och säljsajter och är numera en van försäljare som vet vad som krävs för att fånga köparnas uppmärksamhet. Allt går att sälja till rätt person för rätt pris och jag hjälper er gärna med att hitta nya hem åt era saker! 

Ni följer väl oss?

Här hittar ni oss på sociala medier :)


På Instagram kan du följa oss ute på våra uppdrag och se vad vi har för oss!


Gilla gärna vår sida på Facebook så håller du dig uppdaterad när det händer något nytt!


Dags att få ordning i ditt hem, vad väntar du på? Kontakta oss redan idag för att komma igång!

Vår förhoppning är att du ska känna dig trygg med att anlita oss på Hemreda och att du blir nöjd med ditt nya organiserade liv, vi är redo att sätta igång redan idag. Vi är nu även stolta medlemmar i SBPO - Svenska branschföreningen för konsulter inom produktivitet och ordning. På deras hemsida kan du läsa mer om vad det innebär: www.sbpo.se

Hemreda.nu använder cookies för att garantera att du får den bästa tänkbara upplevelsen när du besöker webbplatsen. All användardata är anonym och vi sparar ingen personlig information utan använder oss enbart av insamlad data i analys- och utvecklingssyfte. Ingen information säljs till tredjepart.